ADANA / İMAMOĞLU - Şehit Selami Akça imam Hatip Ortaokulu

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK İLE OKULUMUZU TERCİH ETMEK İSTEYENLERİN DİKKATİNE

2023 Yılı Sözleşmeli Öğretmenlik ile okulumuzu tercih edecek öğretmen arkadaşlar okulumuzla ilgili şu hususlara dikkat etmelidir:

* Okulumuz İmamoğlu ilçe merkezi Hürriyet Mahallesinde yer almaktadır. Ancak, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle şu anda İmamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi binasının 3. ve 4. katlarında eğitim-öğretim faaliyetine devam etmekteyiz.

* İlçemizin Kozan'a uzaklığı 28 km, Adana'ya uzaklığı ise yaklaşık 50 km'dir.

* Ulaşım sıkıntısının olmadığı ilçemizde 10 dakikada toplu ulaşım araçları Adana ve Kozan'a gitmektedir.

* Okulumuza ilçe merkezinden ve taşımalı sistemle köylerden öğrenci gelmektedir.

* Okulumuzda pansiyon ve lojman bulunmamaktadır.

* Okulumuz öğrencileri akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gerek ilçemizde gerekse de ilde yapılan bir çok faaliyete etkin olarak katılmaktadır.

Bilginize...

Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 03.05.2023 12:21 - Görüntülenme: 221